feature-img

Dra nytta av en taxibåt

Det finns flera fördelar med att kunna ha tillgång till en taxibåt. Det kan till exempel handla om att du vill kunna njuta av några glas vin samtidigt som du kopplar av i skärgården. Precis som att det är olagligt och farligt att köra bil när man har druckit alkohol gäller detsamma när det kommer till att köra båt. För dig som vill kunna ta dig några glas och sedan ta dig hem på ett lagligt och säkert sätt är därför en taxibåt ett utmärkt alternativ.

Med en taxibåt kan du också få dig en mycket trevlig tur i Stockholms skärgård där du kan luta dig tillbaka och njuta av det vackra landskapet istället för att behöva fokusera på att styra båten.

Hela Stockholms skärgård

Vi är ett företag som erbjuder våra tjänster i alla delar av Stockholms skärgård. Det spelar därför inte någon roll var vi ska hämta upp dig någonstans eller var du vill bli avsläppt. Vi finns här för att hjälpa dig oavsett vilket. Självklart varierar dock restiden och priset beroende på var du vill bli upphämtad och avsläppt. Vi är däremot ett mycket prisvänligt företag, så oavsett var du ska från och till behöver du inte oroa dig över att det ska bli någon jättedyr historia.

feature-img

Vi är baserade på Vaxholm

Vi är ett företag som utgår från Vaxholm. Det är alltså här vi är baserade. Det innebär dock absolut inte att du också måste vara baserad i just denna del av skärgården för att kunna anlita oss. Som vi tidigare varit inne på erbjuder vi nämligen våra tjänster i alla delar av Stockholms skärgård!

Bokning

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify