Hur kan vi hjälpa dig?

Bland de tjänster som vi erbjuder ingår bland annat de i rutorna nedan.

img

Taxibåt

Vi kan bland mycket annat förse dig med taxibåtar. Dessa är både moderna, snabba och miljövänliga. Som mest rymmer en båt av detta slag 12 passagerare. Är ni fler än så kan våra samarbetspartners erbjuda ännu större båtar. Kontakta oss för mer information om detta!

img

Sightseeing

Vi kan också ta dig på sightseeing i Stockholms skärgård. Vi erbjuder flera olika typer av sådana. Det är till exempel upp till dig om du vill att turen ska vara i en halvtimme, en timme eller hela dagen. Vi kan bland annat även ta dig på sälsafari, kvällsturer och pubrundor!

img

Lastbåt

Om du behöver hjälp med transport till sjöss kan vi även erbjuda en lastbåt. Denna kan användas till att transportera flera olika typer av saker. Det kan till exempel röra sig om ett flyttlass med möbler, en flakmoppe, virke och vitvaror.

img

Sjöassistans

Har du råkat ut för en olycka eller liknande ute till havs? Då är också sjöassistans en av de tjänster vi erbjuder. Det kan handla om allt från transport av reservdelar och/eller bränsle till bogsering, starthjälp eller mindre reparationer.